"Als een bloem niet bloeit, fix je de omgeving waarin hij groeit, niet de bloem."

-Alexander den Heijer-

Misschien staat het antwoord op jouw vragen hier wel tussen, maar aarzel niet om te bellen voor meer informatie!


Q&A

Kan ik Smart!Management via social media bereiken?

Natuurlijk! Op Twitter post Roland regelmatig dingen die hem verwonderen, bezighouden of vrolijk of verdrietig stemmen. Op Facebook heeft Smart!Management zijn eigen 24/7-pagina die je kunt liken. En ook op LinkedIn laat Roland van Roermund geregeld van zich horen.

Wat doet Smart!Management aan duurzaam en sociaal ondernemen?

We besteden niet alleen veel aandacht aan de mens en zijn omgeving, we hebben ook oog voor de effecten van ons handelen. Dit is een rode draad in al onze diensten en werkzaamheden.

Wat voegen 24/7-coaching en People & Performance Support toe aan de diensten van Smart!Management?

We willen de technische ontwikkelingen in onze dienstverlening doorvoeren om aan alle hedendaagse vragen te kunnen voldoen. Onze maatschappij vraagt om een flexibele aanpak die recht doet aan de snelheid en de dynamiek van de wereld om ons heen. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar korte, intensieve ondersteuning met direct toepasbare acties, hebben wij deze diensten ontwikkeld. We sluiten met 24/7 en P&PS aan op de 24 uurseconomie. Op elk gewenst tijdstip zijn wij beschikbaar, omdat jullie ontwikkeling nooit stopt. Zo werken ook wij veel efficiënter.

Waar kan ik mij aanmelden voor het 24/7 SMART- of INTENSIEF-programma?

Op de site kun je je via ons contactformulier aanmelden. Uiteraard kun je ons ook mailen (info@smart-management.nl) of bellen (06 54 62 29 84). Smart!Management neemt in de regel binnen 1 werkdag contact op.

Als ik nog niet weet wat ik wil voor mijzelf, mijn team of mijn organisatie, wat is dan de eerste stap?

Al je vragen kun je in een intakegesprek of strategiemeeting stellen. De kennismaking en het helder krijgen van de werkelijke vraag staan dan centraal. Ook een Skype- of telefoongesprek kan al verhelderend werken. We onderzoeken je vraag en bespreken de meest passende mogelijkheden.

24/7, altijd en overal: wat betekent dat voor mij?

24/7 is zo goed als altijd bereikbaar. Je hoeft nooit na te denken of je ons wel kunt bellen of appen. Iedereen van de 24/7-crew waardeert het als je het initiatief neemt om ons in te schakelen. Dus heb je een ingeving, een prangende vraag, een nieuw inzicht of juist een probleem waar je even niet uitkomt? Er staat altijd een 24/7-coach voor je klaar: altijd en overal.

Wat zijn de kernwaarden van Smart!Management?

• Gezond Boeren Verstand
• 24/7
• Mean, lean & easy
• Altijd en overal

Wat als het nou niet klikt tussen mij en mijn coach?

Roland van Roermund werkt samen met een groot aantal professionals. Zij zijn allemaal geselecteerd op hun uitmuntende expertise en hun 24/7-mentaliteit om mensen en organisaties zo goed mogelijk te helpen. Wij doen er alles aan om de juiste mensen op de juiste locaties aan elkaar te koppelen.

Welke garanties kunnen jullie mij geven?

Niet altijd hebben we een oplossing voor een probleem, uitdaging of vraag. Eén ding kunnen we wel garanderen: we zullen altijd eerlijk zijn over de mogelijkheden. Indien nodig zetten wij de vraag door naar een collega die je wel van dienst kan zijn. De best mogelijke service, ook als die niet van ons komt, is jouw garantie!

 

Maatwerk

Nieuwsgierig naar wat een op maat gesneden coachingsprogramma voor jou of je team kan betekenen?

Vertel me meer!