Smart!Management

 
 
 

Smart!Management

Facilitator en procesbegeleider Roland van Roermund; ruim 15 jaar ervaring.

Zijn cliënten omschrijven hem als recht door zee, toegankelijk, inspirerend en een tikkeltje onorthodox. Roland van Roermund (1965) is de man die tijdens een sessie bij een grote verzekeringsmaatschappij de GBV-methode introduceerde, tot ieders verbazing...


“Gebruik je Gezond Boerenverstand”. Volg de eigen logische redenatie, vertouw op aangeboren eigenschappen, blijf bij jezelf. Roland van Roermund is wars van complexe strategieën. “Ik ga uit van het potentieel en de wensen van de mensen met wie ik samenwerk. Op die manier wordt er ruimte gecreëerd voor creatieve initiatieven, verrassende inzichten en praktische wegen om doelstellingen te bereiken en veranderingen toe te laten.”

Roland van Roermund heeft als geen ander ervaren hoe het is om vanuit de eigen kracht te werken. “Als professioneel basketballer reisde ik vier jaar lang over de wereld. Samen met mijn teamgenoten streefden we ernaar om zo snel en goed mogelijk ons doel te bereiken. De basis van onze samenwerking was vertrouwen en loyaliteit. We deelden de vreugde en trots, maar ook de teleurstellingen. Een geweldige ervaring waar ik veel van leerde en nog altijd profijt van heb. De cliënten die ik begeleid, hebben de eigenschappen van een topsporter. Hun functie vereist vaak dat ze direct beslissingen kunnen nemen, groot inzicht hebben en in staat zijn zichzelf en hun team te motiveren. Ik coach hen hierbij. Mijn doel is om cliënten zonder omwegen te begeleiden naar het beoogde resultaat.”

Roland van Roermund vervulde verschillende management- en directiefuncties op het gebied van sales, marketing en communicatie. Ook was hij commercieel directeur van een landelijk werkend advies & trainingsbureau. In 1999 richtte hij Smart!Management BV op en specialiseerde zich in coaching, executive sparring en business optimization.

 

"Begin met het nodige. Doe daarna het mogelijke. En dan ineens doe je zomaar het onmogelijke."